De Haerlemsche

Gastronomie

Thuis

De Haerlemsche Gastronomie

Het concept is een idee van Horeca Kookboek uit Haarlem. Gezamenlijk met willen ze hiermee meer dan 1 miljoen euro ophalen voor de Nederlandse horeca. 

Deelnemende horecazaken

Plekk
Restaurant Morris

50

Meer dan 35 ondernemers doen mee

Het idee is ontstaan vanuit het idee om de Haarlemse Horeca een steun in de rug te geven, gezien 2020 geen gemakkelijk jaar is geweest. De tegemoetkomingen dekken de kosten niet. De opbrengst van de verkochte boeken minus de kosten zal verdeeld worden over de deelnemende zaken, door middel van sponsoren proberen we de kosten volledig te dekken zodat de opbrengst maximaal is. Op deze manier kunnen mensen een stukje horeca in huis nemen en steunen ze daarmee hun lievelingsrestaurant.

Klantenservice

Mocht je aanvullende vragen hebben? Neem dan contact op met de klantenservice.

In je mail zit het bestelnummer. Dit is noodzakelijk om te hebben.
De combinatie tussen bestelnummer en postcode is voor ons bewijs dat jij besteld en betaald hebt
In je mail heb je kunnen aangeven waar en wanneer je de bestelling kan ophalen

Ja dat kan, zolang je de postcode en het bestelnummer hebt. Bekijk hier de openingstijden van de ophaalpunten.

Via Track&Trace is je bestelling te volgen
Het is niet nodig om een afhaalmoment in te plannen bij ons. Je kunt direct naar een van de ophaalpunten. Let daarbij goed op de openingstijden.

Ja, zodra je bestelnummer hebt kan je je bevestiging afhalen bij je gekozen afhaallocatie. Let op de openingstijden van je gekozen afhaallocatie

Dat is vervelend en betreuren wij zeer! Wij doen er alles aan om ieder boek zorgvuldig te versturen. Desondanks is het helaas mogelijk dat er soms wat mis gaat. Vul het contactformulier op deze pagina in met bestelnummer en postcode. Dan helpen we je graag verder!

Klik hier om de ophaalpunten te bekijken.

Als je een boek besteld met ophalen kun je het direct afhalen nadat je de bestelbevestiging hebt ontvangen. Voor de levertijd via PostNL, we sturen elke dinsdag en donderdag alle bestellingen uit. Deze worden dan aangeboden bij PostNL. In de track en trace die je via e-mail ontvangt kun je je bestelling volgen.